Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/f1005753/domains/www.doftoverkanslig.se/diskussion/common.php on line 106 doftoverkanslig.se • Visa tråd - Vi behöver DIG!

Vi behöver DIG!

Här kan du berätta om brev du skrivit till handeln, myndigheter, politiker eller andra viktiga instanser. Vill du uppmana andra att påverka ?
Skriv här !

Vi behöver DIG!

Inläggav Ingvor 2014-05-07 16:17

Jag vill bara tala om att jag har lagt in lite nytt på min hemsida/blogg:http:// http://www.doftfri.se. Där finns filmklipp, länk o bild från en svensk vän, som bor i Norge och bloggar.
Livet känns väl lite si och så och jag tacklar det med musik och lyssnar på daisy-talböcker. Dessa talböcker beställer jag till mitt bibliotek via http://www.legimus.se/ och får hem dem i min postlåda via lantbrevbäring. Anledning av att jag lyssnar på talböcker-daisy, är att dessa inte har den starka doft som vanliga böcker eller ljudböcker har samt att jag numera sedan drygt 15 år tillbaka har svårigheter att läsa alltför mycket text, får koncentrationssvårigheter efter en djup depression.
Ha det gôtt!
Ia
Ingvor
 
Inlägg: 59
Blev medlem: 2007-07-17 19:56

Återgå till Påverka och skapa opinion

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst