Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/f1005753/domains/www.doftoverkanslig.se/diskussion/common.php on line 106 doftoverkanslig.se • Visa tråd - Delaktighet - för vem?

Delaktighet - för vem?

Här kan du berätta om brev du skrivit till handeln, myndigheter, politiker eller andra viktiga instanser. Vill du uppmana andra att påverka ?
Skriv här !

Delaktighet - för vem?

Inläggav Ingvor 2014-10-16 18:11

Jag har reagerat på vad jag läst hos Myndigheten för delaktighet och har mejlat dem med dessa ord:

till info@mfd.se
Hej,

jag och många med Sensorisk HyperReaktivitet (SHR)/Kemisk intolerans/Multiple Chemical Sensitivity måste få hjälp att klara av vår vardag. Nu doftsätts allt fler butiker, stormarknader och gallerior och vad händer då med oss? Jo, vi klarar inte ens att gå i närheten av dessa samt att människor som kommer ut därifrån har en starkt doft/lukt i kläder och hår och detta förföljer oss och gör oss så sjuka.

Vi behöver också kunna vistas i det offentliga rummet, precis som alla andra, även de med ett funktionshinder. Men bara för att vårt funktionshinder är osynligt så finns vi.

Jag har skrivit lite om detta och lagt in länkar efter att jag hört på radion och på SVT om hur doftmaskiner finns och kommer att finnas alltmer i vårt samhälle.

Skulle önska att Ni hör av Er till mig efter att ha läst på min hemsida/blogg http://www.doftfri.se
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://www.mfd.se/funktionshinderspolitik/

Nu är det DAGS att AGERA! Skicka mejl för att tala om att VI FINNS också!

Kontakta oss på info@mfd.se eller tfn. 08-600 84 00. Du kanske har frågor om innehållet, webbplatsen, eller tips på förbättringar.
Ha det gôtt!
Ia
Ingvor
 
Inlägg: 59
Blev medlem: 2007-07-17 19:56

Återgå till Påverka och skapa opinion

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst